Les Academische Rijkunst Zuid-Limburg


Een fijne band, meer plezier en een echte verbinding met je paard

en

daarbij op een zodanige manier met het paard trainen zodat het gezond blijft zowel mentaal als fysiek. Dat is waar ik naar streef en daarvoor gebruik ik:

  • Grondwerk (Basiscommunicatie en veiligheid)
  • Training aan de hand (gymnastiserende oefeningen)
  • Rijden (gymnastiseren met focus op biomechanica ruiter en paard)
  • Lange teugelen
  • Training in vrijheid

 

Wil je dit ook leren? Dan is het belangrijk de tijd te nemen en jezelf de kans te geven om samen met het paard te leren wat correcte en paardvriendelijke training inhoudt.
Ook is het belangrijk je te verdiepen in een stuk theorie (je krijgt hiervoor ook toegang tot de E-cursussen).

Ben jij degene die heel graag aan zichzelf en de relatie met je paard wil werken? Heb jij gedrevenheid en interesse in zowel het grondwerken, het werk aan de hand als het Academische/Klassieke rijden? En wil jij je graag verder ontwikkelen én ben je bereid deze mooie, maar lange en intensieve weg te willen bewandelen?

Ik vind het leuk om mijn kennis en kunde over te dragen aan gemotiveerde mensen. Ik doe dit op kleine schaal, dus mocht je hierin geïnteresseerd zijn en je past in het bovenstaande plaatje, dan ontvang ik graag een berichtje (equinespiritnl@gmail.com) of via contact.


Privéles
(binnen een straal van 45 km van 
Simpelveld)
Tegen onkosten- en reiskostenvergoeding

Stuur me een bericht en ik neem graag contact met je op om e.e.a te bespreken.


Om meer paarden met mensen te helpen heb ik ook Online Cursussen samengesteld.

E-Cursus


Mijn eigen ontwikkeling

Ik investeer veel tijd, geld en aandacht zodat ik kan blijven werken aan mijn eigen ontwikkeling. Na jaren lessen, cursus en opleiding te hebben gevolgd en diverse instructeurs te hebben gehad, neem ik o.a. les van Marius Schneider, Meester in de Academische rijkunst. Ook vind ik het belangrijk om de biomechanica, anatomie en de natuurlijke behoeften van het paard te bestuderen. Daarom heb ik in 2017 een opleiding gevolgd bij Equine Health Care. Ook volg ik jaarlijks diverse clinics en cursussen (zie overzicht).