Les Academische Rijkunst Limburg

Velen willen graag een fijne band, meer plezier en een echte verbinding met hun paard en daarbij op een zodanige manier met het paard trainen zodat het gezond blijft zowel mentaal als fysiek. Daarbij zijn velen geïnteresseerd in wat ik doe in het:

  • Grondwerk (Basiscommunicatie en veiligheid)
  • Training aan de hand (gymnastiserende oefeningen)
  • Rijden (Focus op biomechanica ruiter en paard)
  • Lange teugelen
  • Training in vrijheid

 

Vervolgens zijn weinigen bereid om de tijd te nemen en zichzelf de kans te geven om samen met het paard te leren wat correcte en paardvriendelijke training inhoudt.
Zich tegelijkertijd ook te verdiepen in een stuk theorie en op regelmatige basis les te nemen.

Ben jij degene die echt heel graag intensief aan zichzelf en de relatie met je paard wil werken? Heb jij gedrevenheid en interesse in zowel het grondwerken, het werk aan de hand als het Academische/Klassieke rijden? En wil jij je graag verder ontwikkelen én ben je bereid deze mooie, maar lange en intensieve weg te willen bewandelen en vooral kritisch naar zichzelf te kijken?

Ik vind het leuk om aan een super gemotiveerde enkeling, mijn kennis en kunde over te dragen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn en je past in het bovenstaande plaatje, dan verzoek ik je een mail te sturen (equinespiritnl@gmail.com) of via het contactformulier .


Mijn eigen ontwikkeling

Het is een mooie hobby waar ik dan ook veel tijd, geld en aandacht in investeer zodat ik kan blijven werken aan mijn eigen ontwikkeling. Na jaren lessen, cursus en opleiding te hebben gevolgd en diverse instructeurs te hebben gehad, neem ik sinds twee jaar les van Marius Schneider, Meester in de Academische rijkunst. Ook vind ik het belangrijk om de biomechanica, anatomie en de natuurlijke behoeften van het paard te bestuderen. Daarom heb ik recent ook een opleiding gevolgd bij Equine Health Care. Ook volg ik jaarlijks diverse clinics en cursussen (zie overzicht).

 

(Visited 1.995 times, 1 visits today)